gg

EYRIDON Praktijk voor Voetreflexologie,

Sportmassage en Natuurgeneeskunde

Home | Voetreflexologie | Massage | TCM | Tarieven | Vergoedingen | Contact | Links

 

 

 

roos 

spieren01

 

 

 

Massagebehandelingen

Massage behandelingen zijn niet alleen voor sporters die met blessures kampen. Ook mensen met een pijnlijke nek, zere schouder, RSI, hoofdpijn, pijn tussen de schouderbladen, onderrug klachten etc. Al deze kwetsuren behoren tot de probleemgebieden die de sportmasseur kan behandelen.

Het gaat namelijk allemaal om spieren die door spanning of overbelasting verkrampt raken, en vast gaan zitten. Door massage wordt de doorbloeding van deze spieren weer bevorderd en worden de spieren weer soepeler. De opgehoopte spanning wordt uit de spieren gekneed en daardoor gaat de pijn verminderen, en als er geen andere aanwijsbare oorzaken zijn, in zijn geheel verdwijnen.

De sportmasseur is er ook voor opgeleid om, mochten er wel andere oorzaken zijn dan vastzittende spieren, dit te lokaliseren en u door te verwijzen naar een fysiotherapeut of naar de huisarts. Daardoor is sportmassage ook preventief heel belangrijk. Bij mensen die door hun beroep een verhoogd risico hebben om klachten te krijgen in het nek/schoudergebied wordt dan ook geadviseerd zich regelmatig te laten masseren door een sportmasseur.

Denk hierbij aan mensen die hele dagen achter de computer zitten, of mensen uit de gezondheidszorg, die vaak lichamelijk zwaar werk hebben. Maar ook diegenen die door hun beroep psychisch zwaar worden belast, bijvoorbeeld de hulpverlening. Deze mensen hebben ook baat bij een massage 1 keer in de 2 à 3 weken om de spanning in hun nek/schouder los te maken.

Hieronder de verschillende massagebehandelingen die door ons gegeven worden.

Hotstone-massage

Sportmassage

Combi-massage

Zwangerschaps-massage

 

Terug

 

Updated @ september 2017 by © 2000-2017 Eyridon Webdesign -alle rechten voorbehouden